Peliareena.net

pelaa ilmaisia nettipelejä ja voita upeita palkintoja
  Etusivu · Pelit · Info · UKK · Ranking · Rekisteröidy · Facebook
?
4
 

Peliareena.netin UKK eli usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin kerätä rank pisteitä?

Tällä hetkellä rank pisteitä voit kerätä kirjautumalla päivittäin Peliareenan sivuille, ostamalla vip-palveluita, etsimällä piilotettuja rank-pisteitä (tulossa pian), rekrytoimalla uusia jäseniä ym. lue lisää.

Onko rekisteröityminen ilmaista?

Kyllä on, ainoastaan vip-palvelut ovat maksullisia.

Onko pelaaminen ilmaista?

Kyllä on.

Vaaditaanko pelaamiseen rekisteröinti?

Ei, voit pelata myös ilman rekisteröintiä, mutta rekisteröitymällä saat paljon tuntuvia etuja ja mukavuutta pelaamiseen. Lisäksi voit ainostaan tunnuksella osallistua Ranking-kilpailuun.

Voinko rekisteröidä useamman kuin yhden tunnuksen?

Et, vain yksi tunnus / henkilö.

Olen hukannut tunnukseni ja salasanani, mitä minun tulisi tehdä?

Ole hyvä ja käytä salasanan-muistutus-lomaketta, joka löytyy täältä.

Koko perheemme haluaa pelata Peliareena.netin pelejä, täytyykö jokaiselle tehdä oma tunnus?

Tunnus on henkilökohtainen, mielellään jokaiselle oman tunnuksen rekisteröinti.

Joku ylläpitäjänä esiintynyt kysyi chatissa tunnustani ja salasanaani, miten minun tulisi toimia?

Ylläpitäjä ei koskaan kysy tunnustasi millään keskustelu-foorumilla tai vastaavilla, eikä missään muuallakaan, älä todellakaan luovuta tunnusta eteenpäin.

Olin ykköseksi sijoitettu ranking-listallanne, mutta joku ohitti minut, kun olin pari päivää kirjautumatta. Saanko sijoitukseni takaisin?

Et valitettavasti saa, mutta voit parantaa sijoitusta ostamalla esim. vip-palveluita tai rekrytoimalla. Kilpailu ranking-listalla on kovaa, siksi voitto voi olla vain yhdestä tai parista pisteestä kiinni. Joskus voittaja ratkeaa vasta viimeisillä minuuteilla ennen kilpailun päättymistä.

Eräs peleistänne ei latautunut koneelleni, mitä teen?

Kokeile ensin päivittää pelisivu (Odota noin 30s päivityksen jälkeen, jos ei silloin toimi, niin kokeile myöhemmin uudelleen), jos ei auta, niin lataa uusimmat flash-playerit. Jos vika esiintyy vielä seuraavina päivinä, ole hyvä ja tee vikailmoitus ylläpitäjälle yhteydenotto-lomakkeella. Flash player tuki on loppunut Adobella 31.12.2020, joten sen jälkeen ei ole tulossa uusia päivityksiä, mutta vanhalla flash playerillä voi pelata edelleen.

Minulla olisi eräs websivusto, voinko linkittää peliareenan sivuille?

Tottakai, kaikki linkitystuki otetaan lämpimästi vastaan. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, niin linkitä käyttäen omaa rekrytointi linkkiäsi (löytyy omat tiedot sivulta).

Voinko ostaa mainostilaa sivuiltanne?

Kyllä, hinnaston löydät mediakortistamme!

Painoin vahingossa erään flash-pelinne aloitussivun nappia (Download more games, play DirtBike2). Selain-ikkunaan aukesi lukuisia POP-Up mainoksia. Onko nämä Peliareenan mainostajia?

Peliareena ei vastaa kyseisistä aukeavien sivujen mainoksista. Emme voi valitettavasti tekijänoikeuslakien nojalla poistaa kyseisiä nappeja peleistämme. Suosittelemme päivittyvien virusten, haittaohjelmien ja ponnahdusikkunoiden (POP-Up) torjuntaohjelmien käyttöä. Tässä lista ilmaisista ohjelmista. (Peliareena ei vastaa ohjelmien toiminnasta)

Jos voitan "paras ranking palkinnon", mitä minun tulee tehdä?

Jos kyseessä on tavarapalkinto otetaan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja palkinto lähetetään antamaasi osoitteeseen 4 viikon sisällä. Muussa tapauksessa pisteesi lisätään automaattisesti 4 viikon sisällä tilillesi.

Olin jaetulla ensimmäisellä sijalla erään toisen tunnuksen kanssa, en kuitenkaan saanut palkintoani?

Mikäli ranking-listalla on kilpailun päätyttyä useita pelaajia ns. jaetulla ensimmäisellä sijalla, palkinto arvotaan heidän kesken.

Lähetättekö te rekisteröityneille käyttäjille "mainospostia"?

Emme todellakaan! Palvelumme on täysin SPAM free. Mikäli kuitenkin haluatte tietoa palveluamme koskevista uudistuksista (kuten uusista peleistä, kilpailuista yms.), niin voit liittyä facebook-sivullemme.

Kuinka pelaan ranking-peliä?

Ranking-peli löytyy rekisteröityneiden käyttäjien valikosta ja etusivulta linkkinä. Pelin pelaaminen on ilmaista ja voit voittaa siitä ranking-pisteitä tai tavarapalkintoja.

Mikä on Vip-jäsen?

Vip-jäsen on käyttäjä, joka on ostanut itselleen jonkin Peliareena.netin VIP-palveluista, joita ovat esimerkiksi:
* Mainosbannerin "häviäminen" kaikilta sivuilta.
* Henkilökohtaiset pelitilastot
* Vip-kilpailuun osallistuminen, voit voittaa rankingpisteitä tai upeita palkintoja
* Listan tämän hetkisistä Vip-palveluista löydät, peliareenan Vip-sivulta

Onko Peliareena.net pelit rahapelejä?

Kaikki peliareenan pelit ovat ilmaisia. Internetissä on toki ihan oikealla rahalla pelattavia kasinopelejä. Niissä on luonnollisesti omat riskinsä, joten suosittelemme mieluummin peliareenan ilmaisia ja mukavia nettipelejä kaikille.

Onko voittajat oikeita ihmisiä?

Kaikki tavarapalkintojen voittajat ovat oikeita luonnollisia henkilöitä. Olemme jakaneet yli 600 euron arvosta palkintoja (8.6.2011) saakka. Kaikki pelimme ja kilpailumme noudattavat arpajaislakia eikä niissä ole ostopakkoa.

Sivu päivitetty viimeksi: 8.6.2011
© All Rights Reserved - Bet Balance ry - Y-tunnus: 2018636-7 - Ota yhteyttä - Mediakortti