Peliareena.net

pelaa ilmaisia nettipelejä ja voita upeita palkintoja
  Etusivu · Pelit · Info · UKK · Ranking · Rekisteröidy · Facebook
?
15
 
Peliareena.netin rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Bet Balance Ry (Y-tunnus: 2018636-7)
Palonurmentie 202
73810 Palonurmi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Markus Aho
puhelin 041-5856006
sähköposti markus.aho()npmhomepages.fi

REKISTERIN NIMI

Peliareena.net rekisteröityneet käyttäjät rekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt pelisivuston käyttäjäksi tai ostanut palveluita sivustolta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on käyttäjärekisterin ylläpitäminen sekä käyttäjien palkintojen toimittaminen. Tietoja voidaan käyttää sivuston toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää pelisivuston omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite, postinumero, postitoimipaikka
- Ikäryhmän ja sukupuolen
- Tietoja käyttäjän pelaamista peleista
- Historia tietoja voitetuista palkinnoista

Henkilörekisteriin EI tallenneta mitään henkilö luottokortittietoja eikä muita vastaavia tietoja.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta pelisivuston ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän kirjallisesta pyynnöstä.

© All Rights Reserved - Bet Balance ry - Y-tunnus: 2018636-7 - Ota yhteyttä - Mediakortti